divendres, 25 d’abril del 2014

Club de Lectura a Santanyí

Des d'aquesta plataforma m'agradaria donar el meu suport i fer la màxima difusió del Club de Lectura que fa relativament poc que s'ha organitzat a Santanyí de la mà de Joan Bover i amb l'ajuda de la Biblioteca de Santanyí. 

Aquest Club ja compta amb un nombrós grups de persones participants que, a més de llegir llibres i comentar-los, han pogut gaudir de la visita d'alguns dels autors de les obres elegides per analitzar, com és el cas d'Antònia Vicens. L'autora va fer-los una visita per parlar de la seva obra Ungles perfectes, novel·la que els membres del grup havien elegit llegir junt amb altres títols com:

- Joana E., de M. Antònia Oliver
- El lector, de Bernhard Schlink
- El caçador d'estels, de Kaled Hosseini
- Memòries d'Adrià, de Marguerite Yourcenar
- Madame Bovary, de Gustave Flaubert
- El amor en los tiempos del cólera, de Gabriel G. Márquez
- Les veus del Pamano, de Jaume Cabré
- 1984, de George Orwell


Voldria animar la gent de Santanyí per tal que s'uneixi a aquesta interessant plataforma per així conèixer obres que potser, per gustos propis, no haguessin elegit mai. És una eina per descobrir nous títols i nous autors a la vegada que es conèixer també altres obres d'autors ja consagrats.

El Club de Lectura té un blog. Aquí adjuntem la plana web per si us interessa pegar-hi una ullada i això us anima a participar-hi:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada